Adviseren en organiseren

D5 Producties

Voor organisaties en ondernemers die impact willen maken.

jouw maatschappelijke organisatie wil waarde creëren en toevoegen. je hebt dromen, ideeën, projecten, een bedrijfsevenement, festival of activiteiten die je graag wilt realiseren. Maar je weet niet waar je moet beginnen door gebrek aan de nodige kennis, organisatie, financiën, netwerk en/of capaciteit. Wij helpen jou!

Je bent een (aspirant) ondernemer en hebt een bedrijfsidee. Hiervoor zoek je iemand die dit idee kan organiseren en uitwerken tot een sterk basisplan. Op basis van jouw idee en plan, dient uiteindelijk wel een ondernemingsplan te worden opgesteld. jouw uitgewerkte bedrijfsidee en alle cijfers erbij, krijg je echter niet verwerkt tot een sterk ondernemingsplan. Daarom zoek je een professionele partij die dit wel kan.

Wij kunnen je hierbij helpen door samen met jou de doelen van jouw organisatie of bedrijf te bereiken. Van organisatie, advies en fundraising, tot het schrijven van jouw project- of ondernemersplan.

 D5 Producties heeft jarenlange ervaring op gebied van organiseren en samenwerken met marktpartijen, horeca, tentenverhuur, licht- en podia, pers en media, EHBO, Veiligheidsregio Rotterdam en diverse gemeentediensten van Rotterdam en Ridderkerk.